Gert Reypens team
Over ons Over ons

Over ons

Over Gert Reypens Team

Gert Reypens Team is een internationaal gerespecteerd makelaarskantoor aan de Costa Blanca, gevestigd in La Mata - Torrevieja, met een gepassioneerd team van persoonlijke vastgoedadviseurs.

Wij maken deel uit van de Keller Williams Group, wereldwijd nummer 1 in de vastgoedsector. In Spanje heeft Keller Williams meer dan 10 marktcentra met meer dan 500 collega's. Wij bestrijken het hele vasteland van Spanje en ook de Canarische Eilanden en de Balearen. Wij kunnen onze internationale klanten dus helpen bij het kopen en verkopen van onroerend goed in Spanje. 

Onze prioriteit is om u als koper of verkoper een service van een onvergelijkbaar niveau te bieden. Een ervaren en competente adviseur die u tijdens het hele proces bijstaat is van groot belang om uw wensen te realiseren en uw belangen te beschermen. Gert Reypens Team is uw persoonlijke adviseur en expert ter plaatse om u te begeleiden en bij te staan voor, tijdens en zelfs na de zoektocht en aankoop van een woning in Spanje.

Onze ervaren en getalenteerde adviseurs gaan tot het uiterste voor elke klant. Ons team werkt de klok rond om zelfs de meest veeleisende klanten tevreden te stellen. Wij adviseren en ondersteunen u bij elke stap naar perfectie, geluk, herinneringen en tevredenheid. Als het gaat om de ideale woning, gaat het niet alleen om de woning. Onze professionele adviseurs streven naar perfectie en staan voortdurend met u in contact om uw behoeften en wensen volledig te begrijpen en met tevredenheid te beantwoorden. Bij Gert Reypens Team bent u verzekerd van eerlijk, betrouwbaar en transparant advies gedurende het hele proces, en daarna.

Ons online aanbod is zorgvuldig geselecteerd en voornamelijk gericht op de Costa Blanca en Costa Cálida. Ons werkelijke aanbod is echter veel groter en wij werken samen met de collega's van de andere Keller Williams kantoren in Spanje, Europa en de andere continenten. Wij gaan voor u op zoek naar de perfecte woning. Uw adviseur staat u bij gedurende het hele proces van aankoop of verkoop.

Gert Reypens Team werkt samen met lokale advocaten, projectontwikkelaars, dienstverleners, bouwheren, enz. om u steeds van A tot Z optimaal bij te staan in uw eigen taal.

Onze adviseurs gaan tot het uiterste om aan al uw wensen en eisen te voldoen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en u zich vanaf de eerste dag helemaal thuis voelt. Ons doel is om samen met u de perfecte woning te vinden en ervoor te zorgen dat u er meteen van kunt genieten, zonder onverwachte verrassingen. Wij ondersteunen u bij de zoektocht, aankoop, immigratie, inrichting, invoer van auto's, belastingen, enz.

Gert Reypens team

Het team

Gert Reypens

Gert Reypens

Zaakvoerder - Erkend en geregistreerd makelaar APISPA- nr00683 en RAICV-nr 2225

Gert.Reypens@kwspain.es

+34 618 468 000

Kurt Geudens

Kurt Geudens

Vastgoedmakelaar - Erkend en geregistreerd makelaar APISPA- nr 001281 en RAICV-nr 3578

Kurt.Geudens@kwspain.es

+32 485 969 297

Raphaël Fierens

Raphaël Fierens

Vastgoedmakelaar

Raphael.Fierens@kwspain.es

+32 495 20 07 68

Niels Rennen

Niels Rennen

Mede-zaakvoerder, vastgoedmakelaar en marketing manager

Niels.Rennen@kwspain.es

+32 499 802 218

Zijn gevonden woningen

Ontvang maandelijks nieuws, tips en updates over emigreren naar Spanje en de nieuwste woningen in ons portfolio.

WhatsApp