Gert Reypens team
Koopproces Koopproces

Koopproces

Droomt u van een woning in Spanje?

Gert Reypens Team helpt u door het hele proces. Wij begeleiden u zowel voor, tijdens als na de aankoop en u kunt met al uw vragen bij ons terecht. Hier leggen we in 7 eenvoudige stappen uit hoe het proces werkt voor het kopen van uw woning in Spanje

Gert Reypens team
Inventarisatie van wensen en behoeften

01 Inventarisatie van wensen en behoeften

Kennismaken en afvinken van uw persoonlijke wensen en behoeften. Door persoonlijk contact ontdekken we stap voor stap uw smaak en voorkeuren qua woningtype, ligging en gewenste voorzieningen. Vervolgens presenteren wij u een eerste selectie woningen die aan uw wensen voldoen. Dankzij uw feedback vinden we samen uw droomhuis.

Bekijken van <br> woningen

02 Bekijken van
woningen

Voor het bezichtigen van koop- of nieuwbouwwoningen maken wij een afspraak met u. Wij begeleiden u persoonlijk ter plaatse en informeren u grondig over alle details, specificaties en aanschafkosten.
Ook bieden wij de mogelijkheid om een bezichtigingsreis te organiseren zodat u van huis naar Spanje afreist om ons woningaanbod te bezichtigen. Bovendien is het ook mogelijk om een online bezichtiging in te plannen zodat je via videobellen de woningen en omgeving kunt ontdekken.

Reservering <br> overeenkomst

03 Reservering
overeenkomst

Uw droomhuis gevonden? Gefeliciteerd! Om uw woning van de markt te halen wordt een reserveringscontract opgesteld. Wij begeleiden u naar het advocatenkantoor en maken een afspraak voor een volmacht, zodat zij uw belangen kunnen behartigen en bijvoorbeeld een NIE nummer kunnen aanvragen.

Begeleiding door <br> advocatenkantoor

04 Begeleiding door
advocatenkantoor

De advocaat analyseert voor u het koopcontract, controleert de registratie van de gekochte woning, vraagt NIE-nummers aan en opent indien nodig een bankrekening voor u. Bij Gert Reypens Team zorgen we ervoor dat deze begeleiding in uw eigen taal kan.

Het compromis <br> ondertekenen

05 Het compromis
ondertekenen

Als koper ontvangt u het daadwerkelijke compromis, contrato de compraventa. Dit wordt opgevolgd door uw advocaat. Hij of zij heeft contact met de aannemer of verkoper. Voor elke te betalen termijn worden bankgaranties gevraagd.

Oplevering van <br> het pand

06 Oplevering van
het pand

Na betaling en ondertekening van de akte bij de notaris door u of bij volmacht door uw advocaat ontvangt u de sleutels.

Dienst na verkoop

07 Dienst na verkoop

Gert Reypens Team volgt u bij elke stap. Na oplevering van de woning blijven wij u, waar nodig, met raad en daad bijstaan. Wij helpen u graag met de inrichting, overdracht van nutsvoorzieningen, internetaansluiting, sleutelbeheer of eventuele verhuur van uw woning.

Koopproces
Zijn gevonden woningen

Ontvang maandelijks nieuws, tips en updates over emigreren naar Spanje en de nieuwste woningen in ons portfolio.

WhatsApp