Gert Reypens team
Recensies Recensies

Recensies

Gert heeft onze flat actief op de markt gebracht. Actief verkopen is iets wat maar weinig makelaars doen. Met actief verkopen bedoel ik dat hij bijvoorbeeld een open dag organiseerde en flyerde rond onze flat. Dit heeft zeker geleid tot de verkoop van onze flat.

Atie Keizerwaard

Gert is een top makelaar! Heeft ons zeer professioneel begeleid. Begrijpt heel goed wat zijn klanten zoeken en is oprecht geïnteresseerd. Hij reageert zeer snel en volgt alles zeer grondig op. Gaat ook verder dan de directe verantwoordelijkheid van een makelaar, b.v. ons in contact brengen met een betrouwbaar lokaal advocatenkantoor, advies m.b.t. verzekeringen etc. Zeker een aanrader!

Benjamin Mariën

Gert is een competente makelaar, die goede begeleiding geeft bij het kopen en verkopen van onroerend goed. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van onze oude flat en de aankoop van een nieuwe. Kundig, punctueel, correct en vriendelijk. Wij raden hem zeker aan!!!

Harry and Niesje Schuppers- Wolfs

Goede ervaring gehad met Gert en perfecte begeleiding gekregen bij het aankoopproces. Gert regelt alles van A tot A en staat je ook achteraf met raad en daad bij.

Mark Strijckmans

Zeer goede begeleiding van begin tot eind bij de aankoop van een woning. Perfecte vertaling van alle documenten van Spaans naar Nederlands, Frans,Duits. Met andere woorden: perfecte begeleiding bij alles wat je kunt bedenken. Gert is een geweldige kerel om mee samen te werken. Gefeliciteerd ga zo door.

Dorine Missine

01
Zijn gevonden woningen

Ontvang maandelijks nieuws, tips en updates over emigreren naar Spanje en de nieuwste woningen in ons portfolio.

WhatsApp