Gert Reypens team
Bezichtigingen op afstand Bezichtigingen op afstand

Bezichtigingen op afstand

Heeft u de perfecte woning gevonden, maar geen mogelijkheid tot bezichtiging in de nabije toekomst? Wachten resulteert vaak in een onaangename ervaring. In deze regio is er meer vraag dan aanbod, zodat woningen en projecten vaak al volledig verkocht zijn voordat ze klaar zijn. Instapklare woningen blijven meestal zeer beperkt beschikbaar, vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod. De hele wereld is hier klant, wachten om uw droomhuis veilig te stellen is het risico lopen dat het al verkocht is of in de tussentijd aanzienlijk in prijs is gestegen.

Helaas zagen we vaak dat klanten het perfecte huis vonden, maar dat het al verkocht was tegen de tijd dat ze hier aankwamen. Bij Gert Reypens Team zijn we toegewijd aan uw geluk en tevredenheid, we zullen er alles aan doen om u te helpen de perfecte woning te vinden. Wij proberen u zo goed en persoonlijk mogelijk bij te staan, bij voorkeur via telefonische communicatie om uw wensen en behoeften zo goed mogelijk te begrijpen en tevreden te stellen. Wanneer een woning u aanspreekt, zullen wij voorstellen een live video tour te organiseren zodat u de woning thuis kunt bekijken alsof u er zelf bij was.

Wij vinden dit een belangrijke stap in het proces, zodat u alvast een eerste echte indruk kunt krijgen van de mogelijkheden en uzelf kunt voelen. Als het gevoel goed is en het lijkt erop dat deze woning de ideale plek is, kunnen wij de woning voor u reserveren om belangrijke tijd te besparen. Het koopproces in Spanje houdt in dat de woning eerst wordt gereserveerd. Dit geeft de kopende partij de kans om alles over de woning volledig te onderzoeken. Maar nog belangrijker is dat dit u tijd bespaart en de woning (tijdelijk) van de markt haalt, waardoor de verkoop door andere makelaars of tussenpersonen wordt geblokkeerd. Zo bent u ervan verzekerd dat de woning niet verkocht kan worden en heeft u het recht om de woning tegen de vastgestelde prijs te kopen.

Wilt u meer informatie over het aankoopproces, een reservering of een aankoop op afstand? Neem dan gerust contact met ons of uw makelaar op, wij informeren u graag over de mogelijkheden en eventuele vragen.

Zijn gevonden woningen

Ontvang maandelijks nieuws, tips en updates over emigreren naar Spanje en de nieuwste woningen in ons portfolio.

WhatsApp