Gert Reypens team
Blog Blog

Blog

Gert Reypens Team by Keller Williams

Gert Reypens Team by Keller Williams
1 nov ·

Hoe het allemaal begon….

In 2020 emigreerde ik naar La Mata, een deelgemeente van Torrevieja aan de Costa Blanca.
Na een ruime ervaring in het domein van Human Resources in België, besloten we een nieuwe stap te zetten in onze loopbaan. Vanuit een sterke interesse en passie voor vastgoed, was het voor ons een logische stap om in Spanje aan de slag te gaan als vastgoedmakelaar. Immers, er zijn veel gelijkenissen met het domein van Human Resources: als vastgoedmakelaar willen we een nauw en oprecht contact opbouwen met onze klanten, alsook de tijd nemen om te luisteren naar hun wensen en behoeften. Vervolgens is het onze uitdaging om de juiste woning te kunnen aanbieden aan onze klant, zodat we de Spaanse droom mee kunnen realiseren. Dit geeft ons enorm veel voldoening en energie.

Keller Williams, wereldwijd de nummer 1 in de vastgoedsector.

Sinds augustus 2019 maak ik deel uit van de Keller Williams groep in Spanje.
Keller Williams is wereldwijd actief en is ondertussen een autoriteit in de vastgoedsector. In Spanje heeft Keller Williams ondertussen meer dan 15 kantoren en meer dan 500 medewerkers.
Hiermee werken we over het ganse vasteland van Spanje, alsook op de Balearen en op de Canarische eilanden.
Gert Reypens Team heeft een ruim aanbod aan nieuwbouwprojecten en woningen in doorverkoop aan de Costa Blanca. Voor ieders budget kunnen we een woning of vakantieverblijf aanbieden onder de Spaanse Zon.
Via de databank van Keller Williams kunnen we zelfs wereldwijd werken en klanten helpen om een woning aan te kopen of te verkopen in Europa (vb Frankrijk, Portugal, Verenigd Koninkrijk, etc) of in landen van andere continenten (vb USA, Dubai, Mexico, Thailand, etc)
Aarzel dus niet om ons te contacteren voor de realisatie van je  vastgoedvraag.

Gert Reypens Team by Keller Williams

Na enkele jaren gewerkt te hebben als vastgoedmakelaar begon het te kriebelen om zelf een eigen team uit te bouwen, kennis en ervaring te kunnen doorgeven en nieuwe collega’s op te leiden en te coachen.
Op 6 april 2022 hebben we ons kantoor geopend in het centrum van La Mata, een deelgemeente van Torrevieja. Op die manier kunnen we onze klanten  helpen vanuit het kantoor aan het strand van La Mata.

Ondertussen zijn er 4 nieuwe collega’s gestart bij Gert Reypens Team.  We staan allen voor je klaar en zorgen voor een persoonlijk contact en deskundig advies bij de aankoop of verkoop aan de Costa Blanca.

Gert Reypens Team by Keller Williams, tot uw dienst

Aarzel niet om ons te contacteren voor advies en hulp omtrent uw vragen over vastgoed in Spanje.
Je kan ons bereiken via diverse (online) kanalen en je kan ons een bezoekje brengen aan ons kantoor in La Mata. De koffie staat klaar.

Onze contactgegevens:
Gert.Reypens@kwspain.es
+34 618 468 000 (whatsapp)

Calle Mayor 11
03188 La Mata - Torrevieja

Share

Woningen

01
Zijn gevonden woningen

Ontvang maandelijks nieuws, tips en updates over emigreren naar Spanje en de nieuwste woningen in ons portfolio.

WhatsApp