Gert Reypens team
Blog Blog

Blog

NIEUW in ons aanbod: Vistabella Golf: prachtig, modern, instapklaar en gedeeltelijk gemeubeld 2-slaapkamer penthouse appartement te koop. Een buitenkans!

NIEUW in ons aanbod: Vistabella Golf: prachtig, modern, instapklaar en gedeeltelijk gemeubeld 2-slaapkamer penthouse appartement te koop. Een buitenkans!
13 okt ·

Dit luxueuze, moderne en volledig instapklaar penthouse appartement op Vistabella Golf heeft 2 ruime slaapkamers en 2 moderne badkamers (waarvan een en-suite). De lichtrijke woonkamer  biedt gemakkelijk toegang tot een ruim terras. Via een buitentrap bereik je het prachtige en ruime privé dakterras met een open uitzicht. Het is er heerlijk vertoeven. De keuken is open en zeer functioneel. Deze charmante flat heeft een modern design en wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht. Verder heeft het appartement een eigen parkeerplaats inbegrepen in de prijs.

In deze rustige urbanisatie kun je genieten van het gemeenschappelijke zwembad dat het hele jaar door geopend is. De gemeenschappelijke ruimte heeft een mooie, goed onderhouden tuin met palmbomen en planten. 

Op het domein van Vistabella Golf ligt een prachtige 18-holes golfbaan, ontworpen door de prestigieuze golfer Manuel Piñero. Er is ook een centraal gelegen supermarkt en restaurants en bars, dus je vindt alles op loopafstand. 

Deze woonwijk tussen de sinaasappel- en citroenboomgaarden is een uitstekend gebied om te genieten van het rustige leven, terwijl je toch binnen handbereik bent van de dynamische steden en prachtige stranden van Torrevieja en Orihuela Costa (15 km). Of als je de voorkeur geeft aan een typisch Spaans dorp, kun je Orihuela bezoeken, dat op slechts 10 km afstand ligt.

 Verder zijn er gemakkelijke verbindingen met de luchthavens van Alicante en Murcia, met de auto duurt het respectievelijk 35 of 55 minuten.

 Mis deze kans niet, dit prachtige appartement heeft alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantiewoning of permanente woonst onder de Spaanse zon!

Contacteer ons vandaag nog voor bijkomende informatie en een plaatsbezoek!

Gert Reypens Team by Keller Williams, jouw vastgoedadviseurs aan de Costa Blanca.

Fotogalerij

Videos

Share

Zijn gevonden woningen

Ontvang maandelijks nieuws, tips en updates over emigreren naar Spanje en de nieuwste woningen in ons portfolio.

WhatsApp